Virtuális bemutatóteremben ismerhetjük meg az LG legmodernebb kereskedelmi kijelzőit és szolgáltatásait

Virtuális bemutatóteremben ismerhetjük meg az LG legmodernebb kereskedelmi kijelzőit és szolgáltatásait

Az online bemutatótermek nem újkeletűek, a 2020-as év példátlan körülményei folytán ellenben értékük és jelentőségük a vásárlói és vállalkozásbeli márkák, azonkívül a vásárlók körében is megnőtt. A virtuális kiállításokkal a vállalkozások kényelmesen megmutathatják az általuk kínált szolgáltatások és áruk előnyeit nélküle, hogy az érdeklődőknek ehhez el kellene látogatniuk egy adott helyszínre – a produktumok ilyen jellegű megismerése ugyanakkor a megalapozott vásárlási döntések meghozatalában különösen jelentős.

Azért, hogy vállalkozásbeli monitorainak portfólióját az aktuális helyzetekben is a lehető legjobban bemutathassa, az LG kereskedelmi megoldások divíziója produkálta az LG Digital Connect (DC) nevű online bemutatótermet. Az angol nyelvű integrált marketing- és értékesítési platform izgalmas, könnyed navigációt kínáló virtuális túrák támogatásával vezeti végig a érdeklődőket a cég eltérő megoldásain, érthető magyarázatokkal bemutatva a piacvezető technológiákat és felhasználóbarát funkciókat. Az LG DC 2020 bemutató a már létező és a modern ügyfelek részére is értékes információkkal szolgál, melyek alapján a vásárlók eldönthetik, melyik produktumok illenek a legjobban cégük páratlan igényeihez.

Az LG a érdeklődők kényelmét tartotta szem előtt a virtuális bemutató megtervezésekor: az szolidan követhető termék- és technológiai ismertetőket felhasználóbarát értékesítési konzultáció kíséri. A látogatók választhatnak az LG legkorszerűbb LED-megoldásait bemutató virtuális kiállítóterem megtekintése, azaz a termékbemutató túra (Product Showroom Tour) és a digitális monitorok lehetséges használati módjait bemutató ún. vertikális túra (Vertical Showroom Tour) közül. Az áruk részletes leírásait azonfelül egy-két kattintással elérhetik az oldalon.

Az LG a Micro LED és kábelmentes LED-szériás modellektől a LED-es moziképernyőkig vállalkozásbeli megjelenítők nagyszámú kínálatát biztosítsa, melyek minden egyes darabja megnézhető a virtuális termékbemutató teremben. A vertikális túra azt tárja a közönség elé, hogyan telepíthetők játszva és formálhatók az egyéni igényekhez vagy az adott környezethez – példaként közösségi terek, vállalati vagy közintézmények, kiskereskedelmi boltok, iskolák vagy vendéglátóhelyek jellemzőihez – a társaság élvonalbeli digitális monitorai. A weboldal érdeklődői azt is megnézhetik, hol telepítették már az LG legfrissebb vállalkozásbeli kijelzőit, és a csúcstechnológiás digitalis megoldások világának friss híreit is elolvashatják.