A Galaxy Buds2 Pro és a Galaxy Watch4 és Watch5 széria új szoftverfrissítései magasabb szintre emelik a Galaxy Kamera élményt

A Galaxy Buds2 Pro és a Galaxy Watch4 és Watch5 széria új szoftverfrissítései magasabb szintre emelik a Galaxy Kamera élményt

A Samsung nyilvánosságra hozta a Galaxy Buds2 Pro és a Galaxy Watch széria új szoftverfrissítéseit, amelyek magasabb szintre emelik a Galaxy felhasználók részére a tartalomkészítést. A Samsung Galaxy okostelefonok már régóta jelentékeny fényképezési és videózási élményt nyújtanak, lehetővé téve, hogy a felhasználók létrehozzák, megörökítsék és megosszák pillanataikat. Most a legfrissebb mobileszközökkel párosítva a már amúgy is magas produktivitású Galaxy kamera tovább erősödik a kivételes 360 Audio Felvétel funkcióval, amely csodálatos hangzás rögzítésére képes, ezenkívül a Kamera távvezérlés szerepkör frissítése megkönnyíti a távolról való zoomolást is. Ezek a szoftverfrissítések tükrözik a Samsung permanens elkötelezettségét, hogy megújuló felhasználási lehetőségeket nyújtson kellékein.

360 Audio Felvétel: Rögzítsd úgy a világot, miként te hallod

A modern 360 Audio Felvétel szerepkör kínálja a fogyasztóknak, hogy a hangot úgy rögzítsék a videón, amint azt igazság szerint hallják. A Galaxy Buds2 Pro-t egy Galaxy okostelefonnal párosítva bárki profi filmessé válhat, mivel első osztályú, valósághű hangot rögzíthet videókhoz, professzionális felszerelés nélkül, bárhol és bármikor. A szerepkör 360 fokos hangfelvételt biztosít a fülhallgatókban elhelyezett mikrofon hozzájárulásával, ezáltal később a nézők akár a parádék morajló tömegének közepébe csöppenhetnek vagy egy erdő centrumában csordogáló patak mellett érezhetik magukat. A felhasználók a készülékükön vagy a közösségi médiacsatornán át visszanézett videókon olyan valósághű és lenyűgöző hangokat hallhatnak fülhallgatójukon át, amelyek megközelítően életre keltik a felvételeket.

A 360 Audio Felvétel az első olyan szerepkör a Galaxy termékcsaládban, amely az LE Audiot, egy fejlett új Bluetooth audio szabványt használ. Ez a korszerű műszaki megoldás jobb hangminőséget, azonkívül jobb akkumulátor-üzemidőt és termékélettartamot nyújt. A korszerűsített zenei hangzáson túl, az LE Audio kiszélesíti a hangélmények spektrumát, hogy összetettebb és gazdagabb hangzást biztosítson, amit megoszthatnak másokkal is. Az LE Audio mostantól a Galaxy Buds2 Pron is elérhetővé teszi a binaurális (térbeli hallás, mindkét fülön történő hallás) felvételt, amely egyidejűleg használja ki a bal és a jobb mikrofon előnyeit. Amikor a Buds2 Pro-t egy Galaxy Z Flip4 vagy Z Fold4 konstrukcióval párosítjuk, a felhasználók a pillanat közepében találhatják magukat, és hibátlan minőségű sztereó hang és videó előnyeit élvezhetik.

Kamera távvezérlés: Kiváló felvételek csuklóról irányítva

A Galaxy okostelefonokkal történő fotózás és videózás alatt, minden helyzetben a felhasználók kezében összpontosul a találékony vezérlés. Kiváló precedens erre a Galaxy Watch Kamera távvezérlés applikációja, amellyel a felhasználók közvetlenül a csuklójukról vezérelhetik telefonjuk kameráját. Egy új frissítés – amely csakhamar elérhető lesz a Galaxy Watch5 és a Watch4 sorozaton – a Kamera távvezérlés alkalmazáshoz zoomolási képességeket ad, ezáltal tovább bővítve a Galaxy fényképezőgép-élményt a Galaxy okostelefon és a Galaxy Watch csatlakoztathatóságának betudhatóan. A frissítésnek betudhatóan a felhasználók távolról vezérelhetik telefonjuk kamerájának zoomját az óra számlapjának visszafogott összehúzásával, vagy a forgatható lünetta (az üveg körül elhelyezkedő, forgatható gyűrű) elfordításával – ez a szerepkör isteni csoportképek vagy egyéni szelfik készítéséhez távolról, mindent összevetve soha többé nem kell oda-vissza szaladni a kamerához a pompás kép elkészítéséért.