Újabb banki alkalmazással bővül a Huawei AppGaller

Újabb banki alkalmazással bővül a Huawei AppGaller

Február 8-tól a Huawei AppGallery-ben szintén rendelkezésre áll George, az Erste Bank magyarországi lakossági kliensei részére alkotott új digitális platformja. Az új banki alkalmazás idővel teljesen felváltja az Erste aktuális lakossági netbankját és mobilbank applikációját, az aktuális felhasználók önvezérelt frissítésként kapják meg a korszerű appot. A már a mai napig is Appgallery-partner Erste Bank használata mellett több egyéb pénzintézet applikációja válik hozzáférhetővé a Huawei áruházában, ahol már több mint 260 híres magyar alkalmazás fedezhető fel.

George sokkal több, mint egy új banki applikáció, amely – egyedüliként a magyar piacon – az Amazon felhőjében fut, ezzel rendkívüli gyorsaságot és biztonságot garantálva. George felhasználóbarát és komfortos: moduláris rendszere révén mindenki saját magára szabhatja a szolgáltatási kínálatot. Univerzális banki szolgáltatásokat ad, legyen szó több számla és kártya kezeléséről, befektetésről vagy valamilyen új gyártmány, hitel, kártya, befektetés vagy biztosítás igényléséről. Az Erste kuncsaftjai ezen kívül akár a mobiljukról is nyithatnak értékpapírszámlát, kezelhetik befektetéseiket, vásárolhatnak állampapírokat, választhatnak befektetési alapok közül és természetesen egy grafikus felületen nézhetik meg azt, éppen mekkora hozamot termelt a portfóliójuk.

George egy valódi digitális pénzügyi asszisztens a zsebünkben, ahol szimplán kereshetünk kiadásaink közt. Költéseket eleve kategóriákba rendezi a kártyatársasági adatok alapján, mindent összevetve megfigyelhető, ha egy kategóriában, példának okáért ruhavásárlással vagy baráti sörözésekkel túlszaladnánk a tervezett havi limiten. George az adatokat havi és éves bontásban elemzi, precíz képet mutat arról, mennyi pénz áll a rendelkezésünkre, pénzügyi mentorként segítve a egyéni pénzügyi fejlődést, egyéni tanácsokat, ötleteket ad.

Sokaknál automatán frissül

Az Erste Bank több mint 300 ezer magyarországi mobilbank felhasználója önvezérelt frissítésként kapja meg George-ot a következő hetekben, ameddig a NetBank tekintetében az átállás fokozatos lesz, a webes felületet egy ideig a tradícióknak megfelelő megoldással párhuzamosan érik el az Erste létező megrendelői.

Több mint 260 magyar app

Az Erste új mobiltelefonos használata, a George az elsők közt válik hozzáférhetővé a Huawei AppGallery-n sok másfajta banki alkalmazás mellett. A Huawei saját alkalmazásboltja nemcsak a pénzügyi appok kapcsán fejlődik dinamikusan, örökösen jelennek meg rajta új applikációk. Pillanatnyilag 260 magyar fejlesztésű app válik hozzáférhetővé az áruházban. A hazai Appgallery-userek aktivitása párját ritkító, a felhasználók számát nézve Európa Top 10 országa közt volt Magyarország előző évben. Az AppGallery még mindig a Föld három leginkább közkedvelt alkalmazásáruházainak egyike, az egész világon 530 millió havi aktív felhasználóval.

„Jelentős boldogság számunkra, hogy az egyik vezető banki szolgáltató többszázezer partnert kiszolgáló használata az elsők közt jelenik meg az AppGalleryben. Az Geroge-dzsal egyesült erővel mindent összevetve már 5 Magyarországon szolgáltató bank használata válik hozzáférhetővé az AppGalleryben, amin át az ügyfelek kényelmesen, biztonságosan intézhetik pénzügyeiket. Gőzerővel dolgozunk azon, hogy ez a szám már a közeljövőben továbbiakkal növekedhessen” – mondta Jókora Ivett, a Huawei Technologies Hungary Vásárlói Üzletágának marketing igazgatója.