Új okoskarkötő a Huawei kínálatában

Új okoskarkötő a Huawei kínálatában

A Huawei Technologies prezentálta Band okoskarkötő-családjának legfrissebb tagját, a Band 6-ot. Az okoseszköz a korábbinál másfélszer nagyobb, 1,47 hüvelykes FullView, AMOLED monitort kapott, súlya mindössze 18 gramm és egy feltöltéssel két hétig hasznosítható. A Band 6 egész nap figyel használója egészségére, méri például a véroxigén-szintjét, pulzusát és másfajta jellemzőit, illetve figyelmeztetést küld, ha problémát észlel. A készülék ugyanakkor 96 eltérő edzésmódot is támogat. A Huawei Band 6 grafit fekete, Sakura rózsaszín színekben május 10-től, később ugyanakkor napfelkelte színben szintén rendelkezésre áll bruttó 23 990 Ft-os ajánlott vásárlói áron a Huawei kereskedelmi partnereinél.

A Huawei Band 6-ot arra tervezték, hogy napi 24 órában, a hét minden napján figyelje az egészségügyi funkciókat és a testmozgást, segítve a felhasználókat az egészséges és aktív életstílus kialakításában, fenntartásában és jobbá tételében. A Band 6 az első Huawei okoskarkötő, amely egész nap nyomon követi a felhasználó véroxigénszintjét ráadásul több olyan másfajta egészségügyi paramétert figyel valós időben, mint a pulzus, az alvás, a stressz és a menstruációs ciklus. A készülék riaszt, ha használója véroxigén-szintje alacsony, vagy akkor, ha a nyugalmi pulzusa túl magas vagy túl alacsony.

Új életmód proaktív egészségmenedzsmenttel

A Huawei Band 6 egy valódi személyi edző a csuklón. A 11 professzionális edzésmód, példának okáért beltéri és kültéri futás, kerékpározás és ugrókötelezés mellett 85 edzésformát, köztük fitneszt, labdajátékokat és tánc típusokat is felismer. A Huawei TruSportTM professzionális edzésalgoritmus több adatot, példának okáért a pulzusszámot és a testmozgást vizsgálva elemzi a felhasználó mozgását, ezt követően értékeli azokat, amellett javaslatokat ad a fejlődésre.

Nagy monitor, kéthetes üzemidő

A Huawei Band 6 1,47 hüvelyk átmérőjű AMOLED FullView megjelenítője ezt követően másfélszer nagyobb, mint az elődjéé. A 194*368 felbontású színes képernyő letisztult és áttekinthető, az ujj felfelé és lefelé, balra és jobbra mozgatásával lehet navigálni a megjelenítőn, mint egy okostelefon érintőképernyőjén. Ezen felül a Band 6 intelligensen azonosítja az idegen zeneszámokat, vezérelhető róla a zenelejátszás és akár a telefon kamerája is.

Súlya mindössze 18 gramm, amely egész nap könnyed viselet. Az üvegszál erősítésű polimer óratest a finom, fém textúrájú felület és a puha, bőrbarát, három színben érkező (grafit fekete, Sakura rózsaszín és később mindazonáltal napfelkelte) óraszíja minden stílushoz és ruhához illik.

A szerkezetet egyetlen feltöltéssel akár 14 napig is lehet használni, ráadásul a Band 6 segíti a gyorstöltést is, amely mindössze öt perc töltéssel két napos üzemidőt nyújt viselőjének.