Több határon túli dizájnermárka is bemutatkozik a tavaszi WAMP-on

Több határon túli dizájnermárka is bemutatkozik a tavaszi WAMP-on

Több határon túli dizájnermárka is bemutatkozik a tavaszi WAMP-on, amit május 19-én rendeznek meg a fővárosi Erzsébet téren.

A szervezők információja alapján a tavaszi WAMP-on ezúttal több határon túli tervező is áll a vendégek rendelkezésére. A Jeruzsálemben funkcionáló Alush speciális hajtási technikával hozott létre kiváló színvonalú bőrtáskákkal, hátizsákokkal és bőrkiegészítőkkel készül a fővárosi bemutatkozásra, az osztrák Wholly Wear izgalmas hátkivágásokkal díszített sportos pólókkal és pólóruhákkal, sőt még férfi pulcsikkal érkezik, a szerb Tamarita ruhái mindazonáltal a feltűnőbb, nőies darabok iránt érdeklődőket várja.

A Fruit Bijoux a lengyel Simon Ciechorski dizájner 2002 óta funkcionáló ékszermárkája, amelyre sajátos a egyszerűség, a geometrikus formák, továbbá a nemesfém és a szintetikus anyagok ötvözése. Egyik legkedveltebb termékük a cserélhető fejes gyűrű, amely a fővárosi vásáron is kapható lesz.

A magyar szerzők közül jelen lesz többek közt a Balllon Showroom, aminek alkotói közt van több évtizedes iparművészi múlttal ellátott tervező és az internacionális szakmai fórumokon díjazott alkotó is. Kínálatukban megtalálhatók mások mellett Karattur Katalin bőrtáskái, Czok Ildi fonalékszerei, Marosi Kriszta mintás ruhái és táskái, vagy Illés Kati extravagáns bőrcipői is. Jelen lesz a vásáron a Zwana ékszerműhely is, aminek kínálatában Kalácska Zsana bőrből készült, a természetben látható geometrikus formák ihlette ékszereit lehet megtalálni.

A Hónap tervezője májusban az Inventino, aminek tervezője, Jakócs Zsanett 2015 óta dolgozik különleges ékszerkollekcióin. Legmodernebb The Bloom névre keresztelt kollekcióját a tavaszi virágzás és a megújulás inspirálta.

mti