Teckentrup ipari redőnykapu rendszerek

Redőnykapu

Az iparban alkalmazható kapurendszerek közül a leggyakoribb a szekcionált ipari kapu. Ennek azonban van egy hátránya, mégpedig a nyitáshoz szükséges sínrendszert ki kell alakítani, annak helyre van szüksége, mégpedig a kapu méreteivel arányosan. Amikor nem áll rendelkezésre erre elegendő hely, akkor jelenthet megoldást az ipari redőnykapu. hagyományos redőny módjára tekeredik fel és le.

Európai viszonylatban a legnagyobb ipari redőnykapukat gyártó cég a német Teckentrup. Termékeik élen járnak a fejlesztések területén, masszívak, megbízhatóak és tökéletesen személyre szabhatóak. Az ISO 9001 szabvány mellett a Teckentrup redőnykapu TÜV minősítéssel rendelkeznek. A legnagyobb lefedhető kapunyílás elérheti a 11 m szélességet és a 8 méter magasságot is, de ezen belül szinte bármilyen egyedi méretben megrendelhető. A Teckentrup redőnykapu színe tetszőlegesen választható, ezáltal jól beilleszthető a meglévő vagy tervezett épület színvilágába. A kivitelre jellemző, hogy akár a napi több száz nyitás-zárás folyamatát is gond nélkül teljesíti éveken keresztül, meghibásodás nélkül. A kapu anyaga időtálló, precízen felületkezelt, minden acél eleme horganyzott és védőlakkal bevont. A dupla falú lamella belseje környezetbarát hőszigetelő habbal is ki lehet töltve, ezáltal a Teckentrup redőnykapu nem csak masszív, de kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal is bírhat.

Teckentrup ipari redőnykapu
Teckentrup ipari redőnykapu

A Teckentrup ipari redőnykapu bevilágító ablakokkal is rendelhető, ezáltal javítva az épület belsejének természetes fényviszonyait. Speciális megoldás a redőnyrács, amely kiváló átláthatóságot és tökéletes szellőzést biztosít mindamellett, hogy megtartja masszív, strapabíró szerkezetét is. Univerzális kialakításának köszönhetően könnyedén felszerelhető az épület belső és külső homlokzatára egyaránt.

Teckentrup redőnykapu széles alkalmazhatósággal. Ipari létesítmények, parkolóházak, vendéglátó egységek, de kimondottan alkalmas kirakatok védelmi feladatinak ellátására is. Intenzív igénybevételre tervezett motor és hajtómű nagy forgalmú teremgarázsokban történő alkalmazást is lehetővé teszi. Ipari minőség, változatos megoldásokkal. Ezt jelentheti Önnek a Teckentrup redőnykapu. Válassza Ön is a megbízható és tartós német minőséget. Korszerű és strapabíró redőnykapu 2 év garanciával.