Saját webshopot indít a HUAWEI Magyarországon

Saját webshopot indít a HUAWEI Magyarországon

Webáruházat indít december elején, Magyarországon a HUAWEI. A www.huawei-store.hu online áruházban a vállalat valamennyi saját eszköze elérhető lesz, a megvásárolt termékeket költségmentesen házhoz szállítják. A megnyitás előtt, 2021. november 22. és a webshop indulása közt a webshop oldalán feliratkozó felhasználók sokféle kedvezményben részesülnek.

2021. december elején indul el a HUAWEI új magyar nyelvű webshopja, ahol a cég vásárlói üzletágának egész portfoliója elérhető lesz. Az indulás, 2021. november 22-től a www.huawei-store.hu oldalon felfedezhető hírlevélre feliratkozók 150 ezer forint összértékű kedvezményre jogosító kupont kapnak ajándékba, azonkívül az indulás napján 100 nyereményt is kisorsolnak közöttük.

A webshopban a HUAWEI Magyarországon kapható minden terméke, mindent összevetve példának okáért az okostelefonok, okosórák, notebookok, fülhallgatók, okosmérlegek is megvásárolhatók lesznek, szolidan és sebesen, biztonságos online fizetéssel. A webshopban megvásárolt termékeket – megkötések nélkül – villámgyorsan és díjmentes kiszállítják.

A webáruházban a HUAWEI legfrissebb termékei is elérhetők lesznek, ezáltal az újonnan debütáló Watch GT 3 okosóra is, amely hagyományos karórákra emlékeztető dizájnnal, nagyobb kijelzővel, vékonyabb készülékházzal, forgatható koronával és még strapabíróbb borítással ékezik Magyarországra.