Partnerségre lép az LG és a Meridian audio

Partnerségre lép az LG és a Meridian audio

Az LG Electronics (LG) és a Meridian Audio nyilvánosságra hozta, hogy partnerségre lépnek, mellyel céljuk, hogy még több vásárló részére biztosítsanak kiváló színvonalú hangzási élményt a világban mindenfelé. Az LG díjnyertes, modernizált vásárlói elektronikai termékei, ezenkívül a Meridian egyedi hangtechnológiája és úttörő hozzáállása közösen olyan egyéni igényeknek megfelelő megoldásokat nyújt, melyek kivételes élményt nyújtanak ezután a fogyasztóknak.

Az LG története a mindenre kiterjedő vásárlói piacra szánt audiotermékek fejlesztésében régre nyúlik vissza – a kezdetekben ez volt az első koreai márka, amely a helyi piacra készített rádiókat. Az angol központú Meridiannal partnerségre lépve az LG által szolgáltatott hangminőség új szintre lép: a természetes és valósághű hangzást szigorú kísérletek és fejlesztések biztosítják. A két cég együttesen dolgozik ezután az LG változatos audiotermék-portfólióján, beleértve a hangprojektorokat és a vezeték nélküli hangszórókat is.

40 évvel ezelőtti alapítása óta a Meridian úttörő az elsőrangú teljesítmény és a magas hangzáshűség kapcsán, szakadatlan előremozdítva az audioipart. A társaság – a jelfeldolgozó műveletvégzés (Digital Signal Processing, DSP) és a pszichoakusztika szaktekintélyeként – az iparág minden területére hatást gyakorolt. A Meridian kulcsfontosságú szerepet játszott az olyan forradalmi audiotechnológiák fejlesztésében és elterjedésében, mint a Hi-Res Audio és az MQA (Master Quality Authenticated), de a társaság gyártotta a Föld első digitális, nagyteljesítményű, aktív hangszóróját is. A Meridian szakértelme 2012-ben új mércét állított az autós audiorendszerek kapcsán a Föld első járműbe szerelt 3D térhangzású rendszerével.

„Együttműködésünk a Meridiannal jól példázza az LG elkötelezettségét a prémium audiorendszerek gyártása iránt, mely termékeinkkel az iparág legjobbjaival vehetjük fel a versenyt” – mondta Seo Young-jae, az LG szórakoztatóelekrtonikai részlegének üzletágvezetője. „A korszerű partneri kapcsolat célja, hogy kimagasló szórakozási élményt nyújtsunk az vásárlóinknak nemzetközileg.”

John Buchanan, a Meridian Audio vezérigazgatója hangoztatta még: „Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen egyéni igényeket kiszolgáló együttműködésben dolgozhatunk közösen az LG-vel. Meggyőződésünk, hogy a két társaság szakértelmére és együttes értékeire építve több speciális innovációt vihetünk a piacra most és az elkövetkezendő időszakokban is.”