Okostelefonokon is elérhető a Telenor Felfedező magazinja

Okostelefonokon is elérhető a Telenor Felfedező magazinja

Az okostelefonokat használók számára tartalmaz hasznos tippeket, trükköket és készülék-bemutatókat a Telenor Felfedező magazinja, amely már mobileszközökön is elérhető. A magazin digitális változata a papíron megjelenő példányaihoz képest látványos animációkkal felturbózva, tűéles képminőséggel várja az olvasókat.

A mobiltársaság negyedévente megjelenő ingyenes magazinja 2015 júliusától már digitális formában is elérhető. Az Android-, iOS- és Windows-platformon is használható applikáció kifejezetten az okostelefont vagy táblagépet használók számára készült. A digitális magazin – a papírra nyomott példányaihoz képest – több élményelemmel teszi izgalmasabbá az olvasást, látványos animációkat és interaktív funkciókat is kínál, például a cikkekben ajánlott alkalmazásokat közvetlenül le lehet tölteni belőle.

A digitális Felfedező magazin az alkalmazásboltokban bármely mobilhálózatról elérhető, ráadásul a letöltéshez kapcsolódó adatforgalmat – belföldön – a Telenor ügyfelinek díjmentesen biztosítja.

A Telenor Felfedező legfrissebb számából az olvasók megismerhetik, mely programokat érdemes feltelepíteniük új mobilkészülékeikre, és megtudhatják, melyek a legjobb ingyenes navigációs megoldások. Az ügyfelek a díjcsomagjukhoz kapcsolódóan is megtalálhatják benne a legújabb készülékek bemutatóit, de friss MyTV film-, és Deezer lemezajánlót is találnak a lapban, és megtudhatják azt is, hogyan tudnak a legkedvezőbben roamingolni a Telenorral a külföldi nyaralás alatt.