Noah Hawley rendezi a következő Star Trek-filmet

Noah Hawley rendezi a következő Star Trek-filmet

Noah Hawley, a Fargo-tévésorozat Emmy-díjas alkotója rendezi a következő Star Trek-filmet, ahol James T. Kirk kapitány (Chris Pine) és űrhajójának legénysége is visszatér a filmvászonra.

A The Hollywood Reporter értesülése alapján a negyedik Star Trek-epizódban Pine mellett Zachary Quinto és Zoe Saldana is játszik ezután a Paramount filmjében.

A Paramountnál a 2016-ban bemutatott Star Trek: Mindenen túl című epizód óta készítik elő a negyedik részt. A forgatás viszont az eredeti tervekhez képest elcsúszott, főleg a film költségvetésével kapcsolatban felmerült problémák folytán.

Egy ponton az is szóba került, hogy S. J. Clarkson rendezheti ezután a negyedik részt, s ezzel első alkalommal lett volna női rendezője egy Star Trek-filmnek. A lap alapján ez a negyedik epizód nem az a Start Trek-film, amivel kapcsolatban Quentin Tarantinót emlegették ezelőtt.

Hawley saját, 26 Keys produkciós cégén át producere is lesz a Star Trek 4-nek J. J. Abrams Bad Robot produkciós cége mellett. A Star Trek-filmsorozatot Abrams indította újra 2009-ben, és ő rendezte az első két epizódot is. A harmadik részt Justin Lin rendezte.

mti