Modern, gyors és biztonságos külső adathordozó

bavachip.hu Adata külső ütésálló HDD adathordozó

Itt a megoldás! Ha már nem tudja hova tenni a sok-sok fájlt, zenét, videót vagy dokumentumot, érdemes elgondolkodni egy külső adathordozó, de akár egy ütésálló HDD merevlemez beszerzésén. A bevachip.hu számítástechnikai webáruház kínálatában biztosan megtaláljuk amire szükségünk van.

A külső adathordozó egy egyszerű vagy ütésálló HDD tokkal és csatlakozási felülettel ellátott merevlemez, amelynek kapacitása eltérő. Abban viszont tökéletesen megegyezik mindegyik típus, hogy aránylag kis helyen elfér, így könnyen hordozható. Nincs szükség az egész számítógépet, laptopot magunkkal vinni, elegendő, ha a külső adathordozó ott van a zsebünkben. A merevlemez általában USB porton keresztül csatlakoztatható a számítógéphez, de akár televízióhoz vagy más készülékhez is. A külső HDD tartalma ettől kezdve elérhetővé válik, hallgathatjuk a zenét vagy nézhetjük a filmet. Ugyanakkor az ütésálló HDD kivitel tökéletes archiválásra is. A modern külső merevlemezek hosszú élettartama ötvöződik az ütésálló HDD tokozásának nagyszerűségével, melynek eredménye egy fokozott igénybevételnek is ellenálló adathordozó.

bavachip.hu – Samsung külső HDD adathordozó
bavachip.hu – Samsung külső HDD adathordozó

Persze egy olyan elektronikai termék esetében, mint amilyen egy külső HDD, nagyon fontos a minőség. A merevlemez-piacon a Samsung gyártó jelentős ismertségre tett szert, hiszen termékei megbízhatóságukkal és kedvező árukkal hódítanak. Nincs ez másképp a Samsung külső HDD merevlemezek esetében sem. A 2,5” változat meglehetősen kis mérete ellenére akár több terra bájt adatot is képes eltárolni, ugyanakkor a külső adathordozó akár az ingzsebben is elfér. A korszerű USB 3.0 csatlakozási felület garantálja a Samsung külső adathordozó nagy sebességű adatátvitelét. Ez pedig Önnek időt és pénzt takaríthat meg, arról nem is beszélve, hogy még az igazán nagy videó állományok is zökkenőmentesen kerülnek lejátszásra. A Samsung külső HDD igazán jó választás lehet azoknak, akik minőséget és megbízhatóságot keresnek kedvező áron.

Ugyancsak érdemes megemlíteni a webáruház kínálatának másik nagy gyártóját, az Adata külső adathordozó típusait. A felsorolt változatok között nem csak az ütésálló HDD található meg, hanem ennek a vízálló fajtája is. Ez a merevlemez pedig valószínűleg minden igényt képes kielégíteni. Gyors adatátvitel, nagy kapacitás és még az elemek vagy a balesetek sem tesznek komoly kárt benne. Ez az a külső adathordozó, ahol az adatainkat biztonságban tudhatjuk.