Mini Cooper S modellekkel mentik meg a Földet

Mini Cooper S modellekkel mentik meg a Földet

Féktelen száguldás, ütős poénok, látványos jelenetek, régi videojátékokból ismert nagy kedvencek, remény és hősök, a világ megmentőinek szolgálatában pedig négy Mini Cooper S: ezt tartogatja a Sony Pictures új, PIXELS című sci-fi vígjátéka, amit július 24-én tűznek műsorra az amerikai mozik. A Mini – a négy főszereplővel, Adam Sandler-rel, Peter Dinklage-dzsel, Denis Akiyama-val és Josh Gad-dal a volán mögött – kivételes szerepet játszik a rosszfiúk elleni harcban. A filmben Kevin James és Michelle Monaghan is feltűnik.

A nagyszabású hollywoodi mozi rendezője, Christopher Columbus a francia Patrick Jean hasonló témájú animációs rövidfilmjéből merítette az ötletet, miután az 2010-ben komoly nemzetközi visszhangot keltett az interneten. A kisfilm az olyan klasszikus videojátékokat kapcsolta össze, mint a Tetris, a Pac-Man, a Space Invaders és a Donkey Kong.

Mini kontra Pac-Man

A PIXELS-ben a világ élethű videojátékká változik. A történet szerint földönkívüli lények videojeleket fognak a Földről, amelybe az 1980-as évek legnépszerűbb videojátékainak részleteit kódolták, így többek között a Space Invaders-t is, amelyben a játékosok célja az apró képkockákból álló földönkívüliek elpusztítása. A játékot az idegen lények hadüzenetként értelmezik, ezért a klasszikus videojátékok óriási, életre keltett szereplőivel támadást indítanak a Föld ellen. A földönkívüliek számos nagyvárost ostrom alá vesznek, amihez pedig Pac-Man és Donkey Kong hozzáér, azonnal képkockává változik.

A világ megmentésére az amerikai kormány az 1980-as évek négy tehetséges játékosából csapatot toboroz, hiszen ők azok, akik leginkább ismerik az ellenség erősségeit és gyenge pontjait. Azonban ahhoz, hogy Pac-Man és társai ellen győzelmet arassanak, nem árt némi külső segítség, ezért a kormány négy Mini Cooper S modellt állít a hősök szolgálatába. Hogy küldetésük sikerrel jár-e, az elsőként az amerikai mozikban derül ki, július 24-étől.

A háromajtós Mini Cooper S megmenti a világot

A Mini Cooper S nem csupán extrém agilis vezethetőséget kínál, de roppant menő megjelenést is. A kisautó-szegmens megalapítójának új generációja minden eddiginél személyre szabhatóbb, miközben az 1959-es klasszikus Mini legendás dizájnnyelvezetének modernkori vonásait hordozza. Kibővített felszereltség-kínálatával és az ikonikus stílusjegyek még részletesebb kidolgozásával az új Mini Cooper S a Mini több mint fél évszázados örökségét jövőbe mutató megoldásokkal ötvözi.

(BMW)