Megjött a Samsung Galaxy A52, A52 5G és az A72

Megjött a Samsung Galaxy A52, A52 5G és az A72

A Samsung elénk tárja a Galaxy A52, A52 5G és A72 okostelefonokat, amelyekkel a cég legmodernebb fejlesztései széles körben elérhetővé válnak. A Galaxy A sorozat új elemei megkönnyítik a kommunikációt, a kamera- és kijelzőinnovációkkal mindazonáltal a tartalomgyártás és -fogyasztás élménye is korszerűbb lesz. A nagyon sok Galaxy szerepkör, a vízállóság és a hosszú élettartamú aksi gondoskodik a megbízhatóságról. A Galaxy A sorozat hozzáférést nyújt az egész Galaxy Ökoszisztémához, merthogy pompásan funkcionál közösen a Galaxy Buds Pro, a Galaxy SmartTag és Galaxy Tab szerkentyűkkel is.

„A Samsung olyan megoldásokat ajánl a felhasználóknak, amelyekre vélhetően a leginkább szükségük van. Ennek megfelelően a Galaxy A szériát úgy alkottuk meg, hogy a legjobb Galaxy fejlesztések a lehető legtöbb emberhez eljuthassanak – hangoztatta Dr. TM Roh, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy A52, az A52 5G és az A72 a Galaxy márka filozófiájának csúcsszuper példái, a legkorszerűbb technológiákkal, szolgáltatásokkal és funkciókkal, elérhető áron.”

A kamera szabad alkotáshoz és önkifejezéshez

A Samsung kameratechnológiája minden készülékben magas szintet képvisel, nincs ez másként a Galaxy A52, A52 5G és A72 tekintetében sem. A telefonokban bemutatkozó izgalmas újításokkal a felhasználók még változatosabb és szórakoztatóbb tartalmakat csinálhatnak.

Multifunkcionális kamera – A felhasználók színpompás és éles fotókat és videókat előállíthatnak a Quad kamerával, akár 64 MP felbontásban. A 4K videókivágással egy szempillantás alatt készülhetnek 8 MP felbontású képek a 4K videók legjobb részeiből. A Jelenetoptimalizáló MI segédkezésével találja meg az ideális beállításokat 30 heterogén kategóriában, akárcsak az ételfotók, a kisállatok vagy a tájképek.

Stabilitás éjjel-nappal – Legyen szó a legfrissebb táncos őrületről vagy a deszkás trükkről, ami végre sikerül, az Optikai képstabilizálónak betudhatóan a felvételek élesek és stabilak lesznek. Egyetlen lényeges mozzanat sem maradhat ki a gyengébb fényviszonyok folytán sem. Az Éjszakai mód képfeldolgozási technológiája több képből alkot egyet, ezáltal akár sötétben is fényes és tiszta fotók állíthatók elő.

Mulattató képek – A felhasználók minden fotónak példa nélküli stílust adhatnak az AR Emoji és Perszonális Szűrők igénybevételével. A kamera alkalmazásban látható Fun mode-ban a Snapchat AR szűrői is használhatók közvetlenül a képek készítésekor.

Modernizált kialakítás és fantasztikus monitor

A Samsung a felhasználók életmódjához illeszkedő, pompázatos kijelzővel és kifinomult kialakítással emeli új szintre a mobilos élményeket.

Világos és gördülékeny – A Samsung fantasztikus Super AMOLED kijelzőjén a tartalmak nagyszerű formában jelennek meg. A Galaxy A52 5G 120 Hz-es és az A52 és A72 90 Hz-es képfrissítésével a görgetés az összes régebbinél simább élményt nyújt. A 800 nites fényerőnek hála a felhasználók kültéren is gördülékenyen megnézhetik a legkorszerűbb posztokat vagy a kedvenc sorozatuk legmodernebb részét.

Komfortos használat – A monitor kiérdemelte a Szemkímélő tanúsítványt A szerkezet Szemkímélő szűrője önvezérelten beállítja a monitor színhőmérsékletét a megjelenített tartalomtól és a használati szokásoktól függően, mindent összevetve örzi a felhasználók látását.

Egyszerű megjelenés – A korszerű Galaxy A szériás szerkezetek korszerűsödött kialakítása szimpla és praktikus, finom élekkel és minimálisra csökkentett kameraszigettel.

Kivételes élmények a Galaxy Ökoszisztéma erejével

A korszerű Galaxy A szériás felhasználói élményt a Samsung Galaxy Ökoszisztémájában rejlő példa nélküli választások és a folytonos kapcsolat teszik teljessé.

Szervezett és összekapcsolt – A SmartThings támogatásával gépezetek ezrei működtethetők az okosotthon hálózatán át Galaxy A okostelefonról, legyen szó viselhető eszközökről, tabletekről, PC-kről vagy tévékről. A SmartThings Find szolgáltatás iránymutatásával a csatlakoztatott tárgyak gördülékenyen megtalálhatók, a Galaxy SmartTag Bluetooth keresővel mindazonáltal az offline állapotban található masinák és egyéni eszközök is nyomon követhetők. A felhasználók ezáltal a Galaxy A szériás készülékükkel felügyelhetik az egész háztartás üzemelését.

Együttes zenehallgatás – A felhasználók szolidan hallgathatnak együtt podcastet vagy kedvenc zenéiket, akár együttes edzés közben is. A Zenemegosztás funkcióval a telefon nyomban szinkronizálható egy másik eszközzel, mindent összevetve a zene mindkét hangszórón megszólal. Az okostelefonokhoz két pár Galaxy Buds fülhallgatót összekötve az együttes zenehallgatás a Buds Together megoldással folytatódhat.

Szerény megosztás – A Quick Share hozzájárulásával a felhasználók nehézség nélkül küldhetnek képeket és videókat a közeli Galaxy eszközökre, méretbeli korlátozás nélkül, mindent összevetve nehézség nélkül eldönthetik, melyik együttes kép kerüljön ki a profiljukra. A Privát megosztás funkcióval az is flottul beállítható, hogy mely személyek részére legyen elérhető a megosztott tartalom, ha mindazonáltal a felhasználók meggondolnák magukat, egy mozdulattal visszavonhatják a megosztást.

Hozd ki a legtöbbet a Galaxy készülékekből!

A korszerű Galaxy A szériás masinák olyan alapvető Galaxy fejlesztésekkel érkeznek, amelyeket minden felhasználó megérdemel.

Biztonságban – A felhasználók bátrabban kísérletezhetnek, mint eddig bármikor, mivelhogy a Galaxy A52, az 52 5G és az A72 is por- és vízálló IP67-es értékeléssel. A felhasználók saját adatainak biztonságáért az integrált Samsung Knox a társaság saját, biztonsági platformja látja el.

Egy töltéssel két napig – Fényképezés, tartalomgyártás és -fogyasztás egész sebességgel, akár két egész napon át Az A52 4.500 mAh és az A72 5.000 mAh kapacitású akkumulátorával lehetséges!

Szupergyors 5G – A felhasználók élete magas fordulatszámon pörög, a telefonjuknak mindazonáltal tartani kell velük a lépést. A nevezetes teljesítményt és a hipergyors internetelérést biztosító Galaxy A52 5G-vel az 5G sebesség csak egy érintésre van.

Prémium részletek – A Galaxy A52, az A52 5G és az A72 olyan Galaxy technológiákkal érkeznek, mint nem mindennapi sztereó hangszórók Dolby Atmosszal vagy az akár 1TB-ig bővíthető tárhely. A korszerűsített One UI 3 felületnek betudhatóan a felhasználói impresszió letisztultabb, a konstrukciók ugyanakkor simán használhatók, zavaró elemek nélkül.

Fenntartható anyagok – A fenntartható működés érdekében a Samsung rendszeresen felülvizsgálja termékeit, azok csomagolását és a vállalati folyamatokat. A Galaxy A52, A52 5G és A72 masinák újrahasznosított papírból készült csomagolásában minimalizálták a kihasználatlan helyet, ezáltal hatékonyabbá vált a gyártási folyamat.

Szoftverfrissítések – A cég célja, hogy a Galaxy felhasználóknak permanensen naprakész operációs rendszert biztosítson, ez mindazonáltal az A szériára is igaz. A Galaxy A52, A52 5G és A72 legalább három generáción át kap ezt követően szoftverfrissítéseket, a rendszeres biztonsági frissítéseket mindazonáltal legalább 4 évig garantálja a Samsung.