Legyen saját Drupal honlapja!

Legyen saját Drupal honlapja! Drupal honlap szakértő logo

A weboldal szükségessége ma már nem kérdés. Ami felmerülhet, mindössze annak eldöntése, hogyan nézzen ki, milyen funkciók legyenek és mennyi pénzt áldozunk rá. A jó hír, hogy egy Drupal honlap elkészítése gyors, egyszerű és anyagilag sem megerőltető. Ellenben tökéletes megjelenést és funkciókat kapunk.

A Drupal szekértő megoldja

A Drupal egy nyílt forráskódú keretrendszer, amely biztosítja az alapokat, a megjelenést és a működést. Ugyanakkor a szakértő keze nyomán gyorsan az igényekhez alakíthatjuk úgy, hogy egyedi megjelenésével tökéletesen illeszkedjen a vállalati dizájnhoz. A Drupal smink kialakítása nagyon fontos, hiszen ezáltal különböztethetjük meg magunkat a konkurenciától, illetve a hasonló rendszerben készült weboldalaktól. A smink éppen ezért nem csak a színek megváltoztatását jelenti. Kialakításra kerül a honlap tudatos, felhasználóbarát elrendezése, a feliratok a helyükre kerülnek, akárcsak a logo és a többi fontos elem. A Drupal szakértő létrehozza a sablonokat, amelyek a honlap aloldalain megjelenve egységes, tudatos felépítést mutatnak. Az Ön Drupal weboldala így hitelesnek és professzionálisnak látszódik a felhasználó szemében.

Weboldal funkciók gyorsan és megbízhatóan

A smink mellett a nagyon fontos funkciók is könnyedén beépíthetőek. A Drupal rendszer számos előre kidolgozott bővítménnyel rendelkezik, amelyek gyorsan integrálhatóak és testre szabhatóak. Ezáltal a munka sokkal gyorsabb és a honlap jelentősen megbízhatóbb lesz.

Legyen saját Drupal honlapja! Drupal honlap referencia
Drupal honlap referencia

Az előre fejlesztett bővítmények másik nagy előnye, hogy folyamatosan frissítésre kerülnek, amit a saját weboldalunkon is érvényesíthetünk. Így egyre újabb és jobb Drupal honlappal büszkélkedhetünk, arról nem is beszélve, hogy a karbantartott weboldal jobban ellenáll a rosszindulatú támadásoknak.

És még egy fontos érv a Drupal rendszer mellett. A program nyílt forráskódja és széles körű ismertsége a garancia arra, hogy nagyon sok programozó képes elboldogulni vele. Nincs kötöttség, nincs alku pozíció, nem kell teljesen új honlap fejlesztésébe kezdeni. Csupán a meglévőt kell rendszeresen továbbfejleszteni. Ez pedig jelentősen kisebb anyagi áldozattal jár. Használjuk hát ki a Drupal előnyeit, keressünk egy Drupal szakértőt és hajrá! Legyen professzionális weboldala Önnek is!