Ismételten Magyarországon a Lord of the Dance

Ismételten Magyarországon a Lord of the Dance

Idén nyári hónapokban is vendégszerepel Magyarországon a Lord of the Dance. A több helyszínen is megfigyelhető produkcióban magyar táncosok is fellépnek.

Michael Flatley ír tánccsapata a Lord of the Dance felújított változatával lép fel Magyarországon. Michael Flatley egy-két éve koreografálta és rendezte újra az eredeti produkciót: a korszerű táncokat haladó szellemű vizuális, 3D- és fénytechnikával ötvözte, korszerűsödött hangzás is.

Mint elhangzott, a színpadtól visszavonult Michael Flatley maga már nem megjelenik az előadásban, de figyelemmel kíséri a produkció útját. Az együttesnek három magyar táncos is tagja, közülük Papp-Krén Andrea Morrighan, a csábító nő szerepében, Papp Zoltán ugyanakkor a Sötét Nagyúr szerepében érzékelhető.

Papp Zoltán a műsorban megemlítette, hogy a produkcióval már húsz éve járják a világot. A Veszélyes játékok című előadásban a jó és a rossz örök harca egy álomvilágban érzékelhető, ahol bármi megtörténhet.

Papp-Krén Andrea kijelentette: nagy kihívás részére a funkció, az ő karakterének van a leghosszabb szólótánca az előadásban.

A Veszélyes játékokat Magyarországon négy településben láthatja a nézők. Június 26-án Szegeden, 27-én Szombathelyen, 28-án Budapesten, 29-én mindazonáltal Tokajban megfigyelhető a produkció.

Papp-Krén Andrea kiemelte: a Tokaj Fesztiválkatlanban érzékelhető előadás speciális lesz, mert Magyarországon szabadtéren még nem léptek fel az együttessel.

mti