Hugh Jackman és Laura Dern is játszik Florian Zeller új filmjében

Hugh Jackman és Laura Dern is játszik Florian Zeller új filmjében

Hugh Jackman és Laura Dern is megjelenik Az apa című filmjéért idén BAFTA-djjal elismert és Oscarra is jelölt Florian Zeller új filmjében, melynek címe The Son (A fiú).

A produkció társfinanszírozója a Film4, az internacionális forgalmazást a Cross City Films és az Embarkment Films végzi – írta meg a Variety.com.

A The Son című filmben Hugh Jackman az elfoglalt családapát, Petert formálja, aki új partnerével, Emmával és újszülött gyermekükkel él. Viszont minden borul, amikor volt felesége, Kate (Laura Dern) megjelenik náluk kamasz fiukkal, aki apjához vágyik költözni. Peter mindent elkövet, hogy fiának segítsen, de félő, hogy a problémás kamasz szétszakítja új családját.

Zeller nyomatékosította: szeretné, ha a filmmel elérné, hogy a nézők felhívják a családjukat és a barátaikat, hogy elmondják nekik, mennyire szeretik őket és nincsenek egyedül.

Zeller első játékfilmje, Az apa február vége óta megjelenik az amerikai mozik műsorán. A produkció két BAFTA-díjat kapott, és hat Oscarra, köztük a legjobb film, adaptált forgatókönyv, vágás, legjobb színész és női mellékszereplő díjára esélyes.

mti