Hangzásból jeles: bemutatkozott a Samsung és a Harman Kardon együttes prémium hangprojektora

Hangzásból jeles: bemutatkozott a Samsung és a Harman Kardon együttes prémium hangprojektora

A Samsung Electronics társmárkájával, az audio termékeket gyártó Harman Kardonnal együttesen mutatta be prémium hangprojektorát, amely 2018 szeptemberétől Magyarországon szintén rendelkezésre fog állni. A HW-N950 soundbar az újdonsült partnerség jelképeként mind a Samsung, mind a Harman Kardon logóját viseli.

A Harman International Industries 2017. márciusi felvásárlását követően a két társaság olyan mobil technológiai portékák gyártásába kezdett, mint a Samsung okostelefonokkal egy csomagban érkező AKG fülhallgatók, az AKG hangszórókkal felszerelt tabletek, továbbá bevezették a JBL Professional márkát, a professzionális filmszínházi megoldások piacára. A HW-N950 soundbar az első Samsung és Harman Kardon által együtt fejlesztett prémium hangprojektor. A DTS által szabadalmaztatott DTS:X és a Dolby Atmos hangformátumoknak hála a felhasználóknak lenyűgözően gazdag, háromdimenziós hangélményben lehet részük.

„Együttműködésünk az audio megoldások kapcsán 65 éve piacvezető Harman Kardonnal nagymértékű lépés afelé, hogy új mércét állítsunk fel a prémium hangtechnológia és formatervezés területén” – mondta Jongshuk Chu, a Samsung megjelenítő üzletágának alelnöke.

A Dolby Atmos, a DTS:X technológiáknak, emellett a fölfelé és oldalra irányított hangszóróknak hála a felhasználók most ténylegesen a mozik hangzásvilágát tapasztalhatják meg otthonaikban. A HW N950 a Samsung egyetlen olyan hangprojektora, amely valódi 7.1. 4 csatornás multi dimenziós hang megszólaltatására képes a vezeték nélküli háttérsugárzókkal és a 8 hüvelykes vezeték nélküli mélynyomóval.

„Módfelett büszkék vagyunk arra, hogy a planéta talán vezető soundbar gyártója, a Samsung a Harman technológiáját választotta, hogy kitűnő hangminőséget garantáljon vásárlóinak – közölte Dave Rogers, a Harman Consumer audio üzletágának elnöke. – A Samsunggal való kooperáció alkalmat kínál számunkra, hogy társaságunk még szélesebb körben elérje a nagyközönséget, sőt még újabb és újabb területeken is bemutathassa prémium modern műszaki megoldásait. A Samsung és a Harman Kardon együttes prémium soundbarja egy igazi különlegesség azok részére, akik első osztályú hangzást, elsőosztályú videóélményt és kifinomult kialakítást keresnek egy termékben.”

A Samsung és a Harman Kardon audio termékéről bővebb információ a https://www.samsung.com/hu/audio-video/hw-n950/ oldalon van.