Európába is megérkeznek a Samsung Bespoke árucikk-csoport legfrissebb elemei

Európába is megérkeznek a Samsung Bespoke árucikk-csoport legfrissebb elemei

A Samsung célja, hogy a lehető legtöbb energiahatékony készüléket kínáljon a vásárlóinak, ennek köszönhetően tovább bővítette a Bespoke termékcsaládot, aminek legmodernebb masinái már az európai piacon is elérhetők. Az újítások a mesterséges intelligencia által vezérelt tárgyak jó néhány kategóriáját érintik, ezáltal a mosó- és szárítógépek, sütők, továbbá az Infinite Line portfoliója is kiegészül.

„A Samsung szakadatlan feszegeti a határait annak érdekében, hogy olyan eszközöket biztosítson felhasználói részére, amelyek igényeikhez alkalmazkodva könnyebbé, hatékonyabbá teszik mindennapjaikat. – mondta Hyesoon Yang, a Samsung Digitális szerkezetek üzletágának ügyvezető alelnöke és ügyfélélményért felelős vezetője. – A korszerű Bespoke szerkentyűk több olyan környezettudatos, okos funkcióval, ráadásul stílusos formatervezéssel rendelkeznek, amelyek egészen új szintre emelik a felhasználói élményt.”

Fenntartható mosási megoldások a Bespoke MI mosó- és szárítógépekkel

A Samsung és a Patagonia ruhamárka együttműködésének hála a Bespoke MI mosó- és szárítógépekben már olyan környezettudatos szűrőtechnológiát használnak, melynek segédkezésével a mosás alatt 54%-kal csökkenthető a ruhákból kiszakadó mikroműanyagok volumene. Mivel az óceánok és a folyóvizek mikroműanyag-szennyezése most a planéta talán legégetőbb problémája, a Samsung kiemelten fontosnak tartja, hogy szerepet játsszon a helyzet javításában.

Azonfelül a Bespoke MI mosógép több egyéb környezettudatos funkcióval büszkélkedhet azért, hogy a felhasználók a megszokott teljesítmény mellett tapasztalhassák meg a mindennapi fenntarthatóságot. A Samsung legjobb energiatakarékos mosógépeként a Bespoke MI mosógép a társaság saját mesterséges intelligencia által vezérelt Ecobubble technológiájával büszkélkedhet. A SmartThings Energia szolgáltatás MI Energiatakarékos üzemmódja hideg vizes mosás során akár 70%-kal csökkentheti az energiafelhasználást nélküle, hogy meghosszabbodna a ciklusidő. Mindemellett a ruhák tisztasága is garantált, mivel a mosószer még hideg vízben is szélsebesen eltávolítja a szennyeződéseket.

A Bespoke MI mosógép az MI Mosás érzékelő támogatásával képes megmérni a mosógépbe helyezett ruhák súlyát, sőt még a szennyeződés mértékét, ezeket alapul véve ugyanakkor beállítja a mosáshoz megfelelő víz-, mosószer- és energiafelhasználást, minimalizálva a pazarlást.

A SpaceMax modern műszaki megoldás biztosítja, hogy a mosógép egy nagyobb dobot használjon nélküle, hogy a gépezet egész mérete növekedne, mindent összevetve a felhasználóknak akár 11 kilogrammos kapacitást nyújt a nagyobb mosásokra optimalizálva. A Bespoke MI mosógép páratlan, lapos előltöltős kialakítása, ráadásul a heterogén színopciók garantálják, hogy a szerkezet nehézség nélkül illeszkedjen bármilyen mosókonyhába, a felhasználók ízlésének megfelelően.

Nagy tudású, egészséges főzési impresszió a Bespoke MI sütővel

A Bespoke MI sütő december elejétől olyan nagy tudású funkciókkal érkezik Magyarországra, amelyek nem kizárólag korszerű főzési élményt biztosítanak, de a felhasználók nehézség nélkül konstruálhatnak konyháikban egészséges, ugyanakkor finom fogásokat.

Az ennivalók egészséges elkészítésének egyik legjobb módja a gőzzel való sütés és főzés. A korszerű Bespoke MI sütő több olyan gőzfőző funkcióval büszkélkedhet, amelyekkel tápláló és ízletes ennivalók elkészítésében nyújt profi segítséget. A Természetes Gőz módnak hála kívül ropogós, belül omlós fogások készülhetnek, ezáltal nagyszerű alternatíva a sült ennivalók elkészítéséhez. Azonfelül a sütő Full Steam funkciója nyújt támogatást nehézség nélkül megpárolni a zöldségeket vagy halakat, ami által megőrizhetik természetes ízüket és a bennük 3 releváns tápanyagokat. Ugyanakkor, a Bespoke MI sütő Dual Cook Steam funkciója a felső és alsó sütési zónát is vegyíti a könnyed gőz technológiával, amivel a felhasználók időt és energiát takaríthatnak meg úgy, hogy egyidejűleg eltérő ételeket, heterogén beállításokkal főznek meg. A fogások elkészítését követően mindazonáltal a gőztisztító szerepkör támogatja a készülék villámgyors tisztítását.

Mindemellett a Bespoke MI sütő olyan okos funkciókkal büszkélkedhet, amelyekkel még könnyebb ez egészséges ennivalók elkészítése. Az MI Pro Cooking képek alapján felismeri az ételt és annak megfelelően optimalizálja a sütő beállításait, hogy gátolja a túlfőzést. Azonkívül a felhasználók még interaktívabbá tehetik a főzést úgy, hogy a készülő ételekről time-lapse videókat készítenek és osztanak meg barátaikkal és családtagjaikkal a közösségi médiában.

A Bespoke MITM sütő a kezelőpaneljén látható gomb támogatásával mindössze egy érintéssel egyszerűen nyitható ezáltal fogantyú nélküli, lapos ajtajával pompásan illeszkedik bármely konyhabútorhoz. Amellett a vásárlók például olyan színek közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet, mint a tiszta kék, a tiszta fehér vagy a szatén bézs.

A Bespoke MI sütő a SmartThings Cooking szolgáltatással is összekapcsolható, hogy a felhasználók ízlése, étrendje és a hűtőszekrényükben található készletek alapján személyre szabott recepteket és nagy tudású étkezési terveket kínáljon. Ugyanakkor a SmartThings Cooking szinkronizálható a Samsung Health szolgáltatással, hogy nyomon követve a felhasználók kalória célkitűzéseit és étkezési szokásait, számukra praktikus recepteket ajánljon. Ennek a korszerű szerepkörnek betudhatóan, amely idén októberben áll rendelkezésre, a kalóriaszámlálás és az egészségesebb főzés most még egyszerűbbé válhat.