Elkészül a Jóbarátok egy külön epizódja a régi sztárokkal

Elkészül a Jóbarátok egy külön epizódja a régi sztárokkal

Egy epizód erejéig újra összeáll a Jóbarátok régi sztárszereposztása. A 15 éve befejeződött közkedvelt széria új részét a májusban induló HBO Max streamingszolgáltató rendelte meg.

A BBC News cikke alapján a készülő epizódban Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer is szerepelni fog.

Perry az Instagramon erősített meg a hírt: egy fotót posztolt a szereplőkről az 1990-es évekből, és azt írta alá, hogy “Megtörténik”.

A Jóbarátok 1994 és 2004 közt futott a televízióban. Az utolsó adást az Egyesült Államokban 52,5 millió néző látta.

A sorozat onnantól a Netflixen is megfigyelhető, és mindent összevetve tovább növekedett a rajongótábora. 2018-ban Amerikában a Netflix második leginkább közkedvelt szériája volt a Jóbarátok, Nagy-Britanniában ugyanakkor a lista élén állt a streamingszolgáltatónál.

Előző évben ősszel röppentek fel a pletykák arról, hogy a sztárcsapat újra összeáll. A híreket Aniston instagramos fotója is megerősítette, amelyen egyesült erővel szerepeltek a Jóbarátok színészei.

Az HBO Max 425 millió dollárért (132 milliárd forintért) vásárolta meg a sorozat régi évadait. A csatorna tartalomigazgatója, Kevin Reilly közölte, hogy a régi széria mellé egy új epizódot is készítenek az ismert szereplőkkel. Azt is elárulta, hogy a modern rész abban a szellemben készül, mint a régiek: “a barátok – és a nagyérdemű – valós időben jön össze”.

A variety.com alapján a kivételes epizódban való részvételért minden sztár 2,5 millió dollárt (776 millió forintot) kap.

A modern epizód hírét a közösségi médián nagy lelkesedéssel fogadták a rajongók.

mti