Az LG ruhaápolási megoldásai az elsők a piacon, amelyek megkapták az UL mesterséges intelligencia-algoritmusokra vonatkozó tanúsítványát

Az LG ruhaápolási megoldásai az elsők a piacon, amelyek megkapták az UL mesterséges intelligencia-algoritmusokra vonatkozó tanúsítványát

Az LG Electronics (LG) közzétette, hogy a továbbfejleszthető ruhaápolási megoldásaiban (upgradeable appliance) alkalmazott mesterséges intelligencia-technológia megkapta a biztonságtudomány átfogó vezetője, az Underwriter Laboratories AI-algoritmusokra vonatkozó reprodukálhatósági tanúsítványát. A háztartási gépek piacán most első ízben kiadott hitelesítés alátámasztja az LG mesterséges intelligencia alapú, közvetlen meghajtást alkalmazó AI DD technológiájának fejlett képességeit. A gépi mélytanulást alkalmazó modern műszaki megoldás azonosítja a mosásra vagy szárításra váró szövetek típusát, ezután az alapján az összes töltetnél az ideális ciklust és beállításokat alkalmazza.

Az LG AI DD az első olyan ruhaápolási eszközben használatos mesterséges intelligencia-megoldás, amely megkapta a planéta talán vezető biztonságtudományi kutatóintézete, az Underwriter Laboratories (UL) hitelesítését. A társaság legkorszerűbb tudományos feljesztésének eredményét átfogó vizsgálatnak vetették alá, hogy igazolják képességeit. Az UL a tesztek alatt nagyszámú kritériumot mért, példaként az LG által használt mélytanulási adatok alkalmasságát és az algoritmus teljesítményét a tényleges használat esetén.

Az LG AI DD technológiával felszerelt ruhaápolási eszközei nagyobb kényelmet és kíméletes szövetkezelést nyújtanak a fogyasztóknak. A forradalmi AI DD a gépi mélytanulás lehetőségeit használja ki, amely modern műszaki megoldás biztosítja a gépekbe épített számítógépek részére, hogy önállóan gondolkodjanak és tanuljanak, és ez alapján önvezérelten meghatározzák az ideális mosási mintát minden szövettípushoz. Az LG nagy tudású mosó- és szárítógépei az összes töltetnél képesek azonosítani a ruhamennyiség súlyát és puhaságát, mindent összevetve minden alkalommal csodás eredményt garantálnak, a ruhák és az ágyneműk mindazonáltal frissek és tiszták lesznek, míg kevésbé károsodnak a textíliák.

Az LG saját mesterséges intelligencia-technológiáját több más szervezet is elismerte, köztük a Korea Testing Laboratory (AI biztonsági tanúsítvány) és a Korean Standards Association (AI+ tanúsítvány).

Az LG idén újabb modernizált megoldásokkal egészítette ki háztartási gépeinek képességeit, a továbbfejleszthető eszközök (upgradeable appliances) koncepciójának bevezetésével. A felhasználói kényelmet támogatja, hogy az LG bővíthető gépeihez új funkciókat adhatunk szoftveres és hardveres frissítésekkel, amelyek a ThinQ mobilalkalmazáson át válnak hozzáférhetővé.

„Az, hogy az LG élvonalbeli mesterséges intelligencia-technológiája a piacon elsőként kapta meg az UL hitelesítését, igazolja vezető szerepünket a háztartási gépek mindenre kiterjedő piacán” – mondta Lyu Jae-cheol, az LG háztartási gép és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Az LG a következő években is még magasabb szintekre emeli ezután a felhasználói élményt. Célunk, hogy könnyebbé tegyük a mindennapi életet továbbfejlesztett háztartási gépeinkkel, amelyek legfrissebb AI-megoldásainkat és sajátos ruhaápolási technológiáinkat alkalmazzák.”