Az LG legmodernebb fejlesztési több elismerést kaptak az ez évi CES bemutatón

Az LG legmodernebb fejlesztési több elismerést kaptak az ez évi CES bemutatón

Az LG Electronics USA nagyszámú díjat söpört be a háztartási masinák, az otthoni szórakoztatás és a vállalkozásbeli megoldások kategóriáiban az ez évi CES bemutatón. A cég termékei összesen csaknem 150 díjat és elismerést kaptak különféle szaklapoktól a találkozón, amit most először tartottak meg hibrid – részben fizikai, részben virtuális – formában.

A legkiemelkedőbb elismerések közt 24 CES innovációs díj, azonfelül az USA TODAY vásárlói termékértékelő részlege, a Reviewed által odaítélt 2022 CES Editor’s Choice díjak említhetők. Az LG-t a Reviewed négy fő szempontot – fejlesztés, modern műszaki megoldás, formatervezés és érték – vizsgálva a legtöbb díjat elnyert márkaként ismerte el, amit a társaság C2 sorozatú OLED konstrukciói, a PuriCare AeroTower légtisztító, a DualUp megjelenítő, az S95QR Soundbar és az FX mosó- és szárítógép tulajdonságainak és teljesítményének köszönhet.

Az OLED-technológia úttörőjeként és átfogó vezetőjeként nem meglepően az LG legfrissebb OLED-tévécsaládja idén is a CES egyik legtöbb díjat besöprő képernyő-sorozata volt. A masinák a képminőség, a teljesítmény és a korszerű kijelzőméretek tekintetében is kiemelkedő díjakat és kitüntetéseket vittek haza. Az LG új, 42 hüvelykes C2 OLED TV-je és a 97 hüvelykes G2 OLED TV-je – amelyek közül mindkettő az LG OLED evo technológiáját kapta – is igen széles körben váltotta ki olyan iparági vezető kiadványok elismerését, mint a Business Insider, a Mashable és a Gear Patrol. A The Verge ugyanakkor az LG 42 hüvelykes C2 OLED TV-jét is elénk tárta a Best of CES Awards 2022-es díjátadóján, megjegyezve, hogy ez volt a munkatársak egyik kedvence.

Az LG PuriCare AeroTower légtisztító – amely olyan vezető kiadványok figyelmét keltette fel, mint a Best Products, a Tom’s Guide és a Business Insider – mindenre kiterjedő egyetértés alapján a 2022-es CES tárlat egyik legizgalmasabb háztartási készüléke volt. Az LG mosó- és szárítógépe – ami a cég korszerűsített, mesterséges intelligencia alapú meghajtásával (AI DD) ellátott legmodernebb mosodai megoldása – ugyancsak olyan vezető életmód kiadványok elismerését gyűjtötte be, mint a Good Housekeeping és a Veranda.