Az LG a 2022-es IFA bemutatón mutatta be új, helytakarékos WashTower Compact mosógépét

Az LG a 2022-es IFA bemutatón mutatta be új, helytakarékos WashTower Compact mosógépét

Az LG Electronics (LG) a 2022-es IFA bemutatón szemlélteti új WashTower Compact mosógépét. A korszerű WashTower egyetlen helytakarékos eszközben összefogja a jellemzően külön készülékként megvásárolható mosó- és szárítógépet, míg a mindkét gépet irányító együttes vezérlőpanel, ráadásul a gépbe épített fejlett mesterséges intelligencia komfortos használatot garantál.

Az egy- vagy kétfős háztartások részére jelent ideális választást az LG új WashTower kettő az egyben megoldása, amely helytakarékos lehetőséget ígér az otthonokban a ruhák mosására és a szárítására. Nagyobb testvéréhez, a 2019-es WashTowerhez képest az eszköz szélessége 100, mélysége 170 milliméterrel mérséklődött, míg a mosógép 13 kg-os, a szárítógép mindazonáltal 10 kg-os kapacitást ajánl. A 235 mm-el alacsonyabb kialakítás révén a szerkezet kisebb belmagasságú helyiségekben is elfér, a készülék felső egységét képező szárítógéphez ugyanakkor kényelmesebben férhetnek hozzá a felhasználók, azaz gördülékenyebben behelyezhető és kivehető a szennyes, azonfelül komfortosabb a szűrők kezelése. A aránylag kis méretű modell kevesebb helyet foglal, mint egy hasonló mosási kapacitású, egymásra helyezhető vagy egymás mellé helyezhető mosó- és szárítógéppár, mindent összevetve a konyhában vagy a mosókonyhában hely szabadul fel példának okáért a mosószerek, a textillágyítók és az ágyneműk komfortos tárolására.

Az LG új, multifunkciós háztartási eszközének sík felületű kialakítása mutatós, minimalista esztétikát visz az otthonokba. A gépezet elején, a mosógép és a szárítógép közt látható Center Control kezelőpanelen a felhasználók könnyűszerrel és kényelmesen, egyetlen helyen érhetik el minden beállítást és szerepkört. A WashTower Compact bármilyen lakberendezési stílushoz jól passzol, ezáltal a felhasználók trendi környezetet alakíthatnak ki még a mosószobában vagy fürdőszobában is.

A korszerű WashTower modell az LG fejlett technológiai megoldásait használvAz új szintre emeli nem kizárólag a mosási eredményeket, de a felhasználói élményt is. A mesterséges intelligenciával funkcionáló Direct Drive (AI DD) technológiával példaként a mosógép képes meghatározni a behelyezett töltet szempontjából legmegfelelőbb mosási ciklust (dobmozgások és mosási idő), amivel csökkenti a szövetkárosodást, mindent összevetve a ruhák tovább megőrzik eredeti minőségüket. A Smart Pairing szerepkör amellett időt spórol meg a felhasználóknak azzal, hogy a szárítógépet szinkronizálja a mosógéppel: önvezérelten kijelöli a legjobb szárítási ciklust a mosógép beállításai alapján. A minden tekintetben kitűnő teljesítményt nyújtó LG WashTower Compact a TurboWash 360 funkcióval a mosási időt, a Prepare to Dry előmelegítő funkcióval mindazonáltal a szárítási időt is csökkenti.

„A helytakarékos kialakítású WashTower Compact az LG legfrissebb mesterséges intelligencia alapú mosási technológiáival lett felszerelve, amelyek rendhagyóan komfortos felhasználói élményt nyújtanak” – mondta Lyu Jae-cheol, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Amiképpen eddig, a továbbiakban is a felhasználók változatos és folytonosan változó igényeit figyeljük, hogy azokra reagálva az otthon kényelmét támogató nagy tudású, korszerű technológiai és dizájnmegoldásokat fejleszthessünk.”

Az LG szeptember 2-6. közt, a 2022-es, berlini IFA tárlaton a cég standján, a Messe Berlin 18. csarnokában tárja a közönség elé legmodernebb fejlesztésit, köztük a korszerű WashTower Compact készüléket. A készítmény elérhetősége régiónként változhat.