Augusztus centrumában rendezik meg a VeszprémFestet

Augusztus centrumában rendezik meg a VeszprémFestet

Az eredendően meghirdetetthez képest később, augusztus centrumában rendezik meg az ez évi VeszprémFestet, Tom Jones mellett egyelőre öt magyar előadó nevét hozták nyilvánosságra a szervezők.

Közleményük alapján a fesztivált augusztus 17. és 21. közt tartják meg három veszprémi helyszínen. A koronavírus-járvány okán az időponton kívül változik az esemény programja is, egyetlen határon túli előadóként Tom Jones lép ezután nagyérdemű elé. Az egész programot május elsejéig hozzák nyilvánosságra.

Tom Jones augusztus 19-én ad koncertet a Veszprém Arénában, ahol legismertebb slágerei mellett a rövid időn belül bemutatkozó stúdióalbumáról, a Surrounded by The Time-ról is elhangzanak ezután dalok.

A Jazz+Az augusztus 18-án ad koncertet. Augusztus 17-én, 20-án és 21-én is magyar előadók lépnek ezután publikum elé, akiknek nevét később hozzák nyilvánosságra.

VeszprémFest Classic címmel a Cziffra100-emlékév részeként három produkciót láthat a nézőközönség. A széria nyitányaként, augusztus 17-én Miklósa Erika és Balázs János ZongOpera címmel ad koncertet. Augusztus 18-án a Paganini+ programmal Balázs János és Lendvay József mellett Szakcsi Lakatos Béla is fellép. Augusztus 19-én ugyanakkor Tompos Kátya és Balázs János Cziffra Café című estjét élvezhetik a nézők a Jezsuita Tempolmkertben.

Az ezelőtt meghirdetett Jamie Cullum-koncert elmarad, az angol művész az elképzelések alapján 2022. július 12-én lép fel Veszprémben.

mti