A Samsung Hordozható SSD T7 Touch új korszakot nyit a külső meghajtók piacán

A Samsung Hordozható SSD T7 Touch új korszakot nyit a külső meghajtók piacán

A Samsung przentálja legfrissebb külső meghajtóját, a Portable T7 Touch SSD-t, amely a kompakt kialakítás mellett a második generációs USB 3.2 technológiával az elérhető legmagasabb átviteli sebességet is biztosítja a felhasználóknak. A készülék az integrált ujjlenyomat-olvasónak betudhatóan új szintre emeli az adatbiztonságot.

“A felhasználóknak, akik a munka és magánélet közt nem húznak éles határt, lényeges, hogy az eltérő tartalmakat és másfajta anyagokat biztonságban szállíthassák magukkal, bármerre is menjenek – mondta Dr. Mike Mang, a Samsung memória üzletág márka- és produktum csapatának alelnöke. – A T7 Touch SSD-be tervezett ujjlenyomat-olvasónak hála a felhasználók adatai biztonságban vannak, és azokat iparági szinten is eminens sebességgel vihetik keresztül más eszközökre a kompakt adattárolóról.”

A Samsung legkorszerűbb SSD-je a profik és az átlagfelhasználók részére szintúgy felülmúlhatatlan megoldást jelent. A T7 Touch elegendő tárhelyet nyújt nagy méretű képek, játékok, 4K vagy 8K felbontású videók tárolására akár PC-n, tableten, okostelefonon vagy játékkonzolon Tartós megvalósításának betudhatóan a felhasználók bárhová magukkal vihetik az adataikat

A T7 Touch fontos sebességnövekedést ér el a korábbi adattárolási megoldásokhoz képest. Az 1 050 MB/s-os olvasási- és 1 000 MB/s-os írási sebességnek hála a gépezet közel kétszer olyan sebes, mint az előző generációs T5 és akár 9,5-szer gyorsabb, mint a legtöbb külső HDD Ezen felül a modern berendezés képes a maximális sebességét NVMe felületekkel is elérni.

A T7 Touch az egyik első integrált ujjlenyomat-olvasóval büszkélkedhető Samsung SSD, amely jelszavas védelemmel és AES 256 bites hardveres titkosítással is elősegíti az adatok biztonságát. A szerkezeten látható Motion LED szenzor fényeivel a felhasználók egyszerűen ellenőrizhetik az SSD aktuális státuszát. A kiemelkedően megnövelt sebesség, a hardveres fejlesztések és a szilárd fém keret ellenére a szerkezet súlya mindössze 58 gramm. A Samsung T7 Touch modernizált megoldásait a 2020-as CES Innovációs Díjjal is elismerték.

A fekete és ezüst árnyalatokban elérhető T7 Touch 500 GB-os, 1 TB-os és 2 TB-os verzióban érkezik, ezáltal kényelmesen alkalmazkodik a heterogén felhasználói igényekhez. A globális alkalmazhatóságot támogatja, hogy az SSD-hez USB C-to-C és C-to-A kábel is tartozik, és Windows mellett Macen és Android rendszerrel is hasznavehető.

A készülék ajánlott vásárlói ára 59 990 Ft az 500 GB-os, 79 990 Ft az 1 TB-os, és 149 990 Ft a 2 TB-os SSD során, amelybe 3 éves limitált garancia is beletartozik.