A modern Samsung Galaxy A sorozata legújabb típusai, Galaxy A3 és Galaxy A5, már kaphatók

A modern Samsung Galaxy A sorozata legújabb típusai, Galaxy A3 s Galaxy A5, már kaphatók

Magyarországon szintén kaphatók a Samsung Galaxy A szériájának legfrissebb tagjai. A 4,7 colos A3 és az 5,2 colos A5 masina ugyancsak a Galaxy vonalra jellemző prémiumhatású fém-üveg külsőt, ráadásul nagyon sok továbbfejlesztett multimédiás és kényelmi szerepet kapott. A megnövelt akkumulátor-kapacitás, illetve a fejlett elő- és hátlapi kameráknak betudhatóan az A3 és A5 tulajdonosok mindig kapcsolatban maradhatnak barátaikkal, és megoszthatják velük az élményeiket.

A már hazánkban szintén kapható korszerű Samsung okostelefonok ötvözik az továbbfejlesztett dizájnt a legkorszerűbb technológiával, lehetőséget nyújtva ezzel a felhasználók részére privát egyéniségük kifejezésére. A Galaxy A3 99 990 Ft, az A5 mindazonáltal 129 990 Ft ajánlott bruttó vásárlói áron kerül forgalomba.

A gépezetek különlegessége egyrészt a prémium és cicoma mentes külsőt kölcsönző, fém és üveg készülékház, másrészt a továbbfejlesztett kamerafunkciók. A Galaxy A3 és A5 kamerájának ugyancsak része egy optikai képstabilizátor (OIS), ezenkívül egy első és hátsó F1. 9 objektív ugyancsak, amelyek megakadályozzák a kép elmosódását, és jó minőségű fotók készítését teszik lehetővé kedvezőtlenebb fényviszonyok mellett ugyancsak. A Samsung gyorsindító funkciójával a kamera kevesebb mint egy másodperc alatt használatra kész, hogy semmiről se maradjunk le. Mindezen felül a masinákkal hibátlan minőségű szelfik szintén készíthetők, hála a Széles Szelfi, a Palm Szelfi és a beépített Szépítő Effektek funkcióknak.

Az A3 és az A5 tárolókapacitása MicroSD kártyával szintén bővíthető, egyszóval ráérünk a nyaralás vagy síelés után válogatni az elkészült képek közepette, mert biztos, hogy minden rá fog férni a telefonunkra.

A Galaxy A3 és A5 modellek az trendi arany, a cicoma mentes fekete és az örök klasszikus fehér színben állnak rendelkezésre.

Specifikációk:

Galaxy A3

Galaxy A5

Hálózat LTE Cat. 4 LTE Cat. 6
Kijelző 4,7” HD sAMOLED 5,2” FHD sAMOLED
Chipset Négymagos 1,5 GHz Nyolcmagos 1,6 GHz
Méretek 134,5 x 65,2 x 7,3 (mm) 144,8 x 71, 0 x 7,3 (mm)
Fényképezőgép 13 MP (F1,9) + 5 MP (F1,9) w/ LED Vaku 13 MP OIS (F1,9) + 5 MP (F1,9) w/ LED Vaku
Memória 16 GB ROM + 1,5 GB RAM microSD nyílás támogatás (Max. 128 GB) 16 GB ROM + 2 GB RAM, microSD nyílás támogatás (max. 128 GB)
Akkumulátor 2 300 mAh 2 900 mAh
Érzékelő Sebességmérő, Közelség érzékelő, Geomágneses érzékelő, RGB fény, Térérzékelő Sebességmérő, Közelség érzékelő, Geomágneses érzékelő, RGB fény, Térérzékelő, Ujjlenyomat olvasó
Csatlakoztathatóság WiFi b/g/n, BT 4.1, GPS, Glonass, NFC(UICC) WiFi a/b/g/n, BT 4.1, GPS, Glonass, NFC(UICC/eSE)
Egyéb Fém+üveg CMF Fém+üveg CMF, Gyors töltés