A jókora sikerű Gere Jazz Fesztivált idén is a MINI támogatta

A jókora sikerű Gere Jazz Fesztivált idén is a MINI támogatta

Az ez évi Gere Jazz Fesztivált újfent a MINI támogatta, a látogatók kényelmét a MINI Drive Me Home szolgáltatás segítette.

A VII. Gere Jazz Rendezvény fellépő művészei jelentős elismerést arattak a júniusi szeszélyes időjárás ellenére, a kétnapos, a jazz élvonalát képviselő esemény esetén közel 700 látogató élvezhette rendhagyó zenei programot. A Rákfogó zenekar és a Kéknyúl Hammond Band fellépése klubkoncert jellegűvé változott a hirtelen jött vihar folytán, de ez mit sem vont le a produkciók sikeréből, a publikum elsöprő lelkesedéssel ünnepelt. Balázs Elemér Group koncertjét a Barabás Lőrinc Quartet fellépése követte, ezután az esemény olasz sztárfellépője Nicola Conte & Spiritual Galacy formációja zárta a sorozatot, Bridgette Amofah ghánai énekesnő fantasztikus hangjával.

A parádé ideje alatt a MINI egy úgynevezett Drive Me Home shuttle szolgáltatást biztosított a résztvevők részére, mindent összevetve az egyes szálláshelyek és a Gere Birtok közt 5 db MINI Countryman, Clubman és 5-ajtós modellek szállították a nagyérdeműt. A koncertek helyszínén újabb három új modellt állított ki a márka, ezáltal az elmúlt hetekben teljesen modernizált 3 és 5-ajtós, illetve a Cabrio modelleket tekinthette meg a publikum, melyek eszményien illeszkedtek a találkozó exkluzív kerti party hangulatához. Nicola Conte-t és zenésztársait mindazonáltal a BMW Group Magyarország révén kínált flotta szállította Villány és A főváros közt, a fellépő művészek legnagyobb megelégedésére.

„A VII. Gere Jazz Rendezvény világszínvonalú fellépői, a program exkluzív, ténylegesen prémium, de habár könnyed hangulata pompásan társítható a MINI által képviselt értékekkel, a márka legmodernebb modelljei ugyanakkor láthatóan jókora népszerűséget arattak a vendégek körében. Úgy érezzük, a márka eszméletlen partnerségre talált a Gere Jazz Rendezvény eseményben” – közölte Oros Attila MINI márkavezető a találkozó kapcsán.

Fotó: Wendl Péter