A jó klíma hűt, fűt és „porszívózik”

A jó klíma hűt, fűt és „porszívózik”

Sok ember szerint a klíma csupán egy ok, hogy nyáron jól megfázzunk. Pedig a helyesen kezelt és használt klímaberendezés nem csak nyáron kínálja a kellemes hűvöset a megfázás veszélyei nélkül, de télen is képes komfortosan felmelegíteni a helyiséget. Ráadásul a jó minőségű klíma még az elhasználódott, cigarettafüstös levegőt is frissé, egészségessé tudja varázsolni. Partnerünk, a klimatippek.hu oldal szakértőinek segítségével foglaljuk össze, amit a klíma vásárlása előtt és a klíma használatához tudni illik.

A klíma nagy előnye a kényelemben rejlik. Hiszen ki szeret nagy melegben izzadni vagy téli hidegben fázni? A minőségi klíma alkalmas egy helyiség használhatóságát jelentősen megnövelni, a bent lévők közérzetét számottevően javítani. Ennek a tulajdonságának hála, a klímaberendezések ma már szinte minden vállalkozásnál megtalálhatóak, hiszen a cégvezetés, a tulajdonos is tökéletesen tisztában van azzal, hogy a jó közérzet, a megfelelő klíma kihat az elvégzett munkára is. A klimatippek.hu oldal szakértői egyértelműen előnyösnek és hatásosnak tartják a klímaberendezéseket. Legyen szó akár oldalfali split klíma, monoblokk klíma vagy egyéb klíma megoldás kivitelezéséről, egyértelmű a jótékony hatás.

A jó klíma hűt, fűt és „porszívózik”
A minőségi klíma képes akár teljesen megtisztítani a levegőt

A klíma levegőtisztító tulajdonsága nem a véletlen műve, azt mérnökök, orvosok, tervezők és más szakemberek egész sora fejleszti, hogy a lehető legjobb minőséget érjenek el vele. A modern technikának hála, mára a klíma lehetőséget biztosít többféle megoldáson keresztül is eljutni a tiszta, friss levegőig. Ilyen például a Fisher klíma Zafir Blue szűrője, amely nem enged teret a baktériumok megtelepedésének, így a kellemetlen, dohos szagok ellenszere. Az általánosan elterjedt Plazmaszűrő a klíma segítségével elektrosztatikus úton szűri ki a levegőből az apró porszemeket, a kellemetlen szagokat és a cigarettafüstöt is. A megfelelő klímaberendezés ezen felül meg tudja tisztítani a helyiség levegőjét a pollenszennyeződés káros hatásaitól is. A klíma így nem csak egészséges levegőt nyújthat, de a kimondottan képes csökkenteni az allergiás tüneteket is!

További érdekes tényekre is felhívják a figyelmünket a klimatippek.hu oldalon. Ilyen a Fisher klíma általános bemutatása, ahol a környezettudatos és energia-hatékony megoldások kerülnek kiemelésre. Ez azt is jelenti, hogy egy újfajta klíma „A”, „A+”, „A++” vagy akár „A+++” energiaosztályú, aminek hála elfeledhetjük a horribilis számlákat. Ráadásul a fűtés tekintetében is hasonló hatékonyság jellemzi, így kiegészítő, de még fő fűtési megoldásként is kiválóan alkalmazható egy minőségi klímaberendezés.

Persze az általános ismertetők keveset érnek a konkrétumok nélkül. A klimatippek.hu portál a Fisher és a Fujitus klíma különböző típusait mutatja be részletesen, főbb tulajdonságaikkal és javasolt felhasználási körükkel. Mindezek mellett fontos még megjegyezni, hogy a klímavásárlás és beépítés nem egyenlő egy asztali lámpa bekötésével. Feltétlenül klímaszerelő szakember után kiált! Természetesen a klimatippek.hu erre is javasol vállalkozást, kipróbált szakértők személyében, akik nem csak a klíma vásárlásához, de a beszereléséhez és a karbantartásához is számtalan ötlettel, tanáccsal és szakértői megjegyzéssel képesek segíteni.

klimatippek.hu