18 új (arc)kifejezéssel bővült az AR emoji matricák repertoárja

18 új (arc)kifejezéssel bővült az AR emoji matricák repertoárja

Egyediek és teljesen személyre szabottak: az AR emojik lehetővé teszik a Galaxy S9 és S9+ felhasználói részére, hogy olyan érzelmeket csempésszenek a beszélgetéseikbe, amelyeket szavakkal nem lehet leírni. A Samsung megduplázza az AR Emojik készítése alatt automatán megalapított, személyre szabott GIF-ek számát az AR Emoji matricákban.

A május 31-i frissítésnek betudhatóan 18 helyett már 36 féle, előre megkomponált arckifejezés válik hozzáférhetővé a Samsung Galaxy S9 és S9+ okostelefonokon. Az elképzelések alapján a Samsung a következő hónapokban 18 újabb emojival bővíti a kínálatát, ezáltal összesen 54 olyan matrica közül válogathatnak ezt követően a felhasználók, amelyek képesek a legkülönbözőbb érzelmek kifejezésére.

Az AR Emoji matricákat az ügyfelek a billentyűzet segédkezésével választhatják ki, továbbá a Samsung Galéria alkalmazásból is kimásolhatják és üzenetküldéskor gördülékenyen beilleszthetik a kedvenc matricáikat. Frissítsd telefonod kameráját a Galaxy App áruházon át, és használd te is a legkorszerűbb AR hangulatjeleket!

A következőkben részletezett beszélgetés przentálja, miként dobnak fel egy beszélgetést a modern AR hangulatjelek:

https://news.samsung.com/global/ar-emoji-updated-with-18-new-expressive-stickers