Több mint kétszáz raktárkoncert szilveszterre

Több mint kétszáz raktárkoncert szilveszterre

Az ünnepekre mutatkozik be Presser Gábor, Fenyő Miklós és Demjén Ferenc raktárkoncertjének felvétele az interneten. Szilveszterig több mint kétszáz felvétel kerül fel a nézhető listára.

A Raktárkoncert-sorozat felvételei szeptember 25. óta érhetőek el, és mostanra csaknem 160 ezer koncertmegtekintésnél járnak a mindigTV GO alkalmazásában és weboldalán. Jelen pillanatban 167 koncert és 37 mulatós produkció közül lehet választani – közölték a szervezők.

Mint írják, a Top 10 koncertmegtekintés közt megjelennek legendák és a mai kor zenészei is. Nézettségi sorrendben a következőképpen alakul a lista: Ákos, AWS, Bagossy Brothers Company, Bikini, Rúzsa Magdi, Edda, Balázs Fecó, Ganxsta Zolee és a Kartel, Dinamit, illetve a Best of Geszti. A mulatós kategória legnézettebb előadásai közt van Szega Zoli, Báder Tibcsy, Szigeti Fercsi, Csocsesz és Bódi Csabi.

Az ünnepekre mutatkozik be online Presser Gábor, Fenyő Miklós és Demjén Ferenc koncertfelvétele, december 31-ig újabb felvételek kerülnek ki a már felvett, de még nem publikáltak közül, ezzel egész lesz a lista példaként a fesztiválzenekarok és rocklegendák fellépéseiről.

A zenészek megsegítésére életre hívott Raktárkoncert kulisszatitkai és backstage videói még mindig szemügyre vehetők a széria hivatalos Facebook oldalán és honlapján, a raktarkoncert.hu oldalon, ahol például bepillantást lehet nyerni egy-egy koncert dalaiba, a színpad mögötti pillanatokba.

mti